Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Cansel Elcin Τζανσέλ Ελτζίν: Μάθε τα πάντα για τον Μουράτ από το Ένα αστέρι γεννιέται (Gönülçelen) και το Hatirla sevgili

Cansel Elcin Τζανσέλ Ελτζίν: Μάθε τα πάντα για τον Μουράτ από το "Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen





Βιογραφικό:
Ο Cansel Elcin Τζανσέλ Ελτζίν γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου το 1973 στην Σμύρνη στην Τουρκία, αλλά οι γονείς του μετακόμισαν στην Γαλλία όταν 9 χρονών. Σπούδασε στη σχολή θεάτρου Ecole Florent στο Παρίσι, έχει γαλλική υπηκοότητα και μιλάει 3 γλώσσες, αγγλικά, τούρκικα και γαλλικά.

Πιστεύει ότι πιο όμορφο έργο - από την άποψη του σεναρίου - είναι το "Ρομέος και Ιουλιέτα". Η μέγιστη θυσία να θυσιάζεις τη ζωή σου για την αγάπη σου. Το ίδιο θα έκανε κι εκείνος για τη γυναίκα του.

Προσωπική ζωή:



Πάντρευτηκε την επί χρόνια αγαπημένη του Pinar στις 4 Ιουλίου 2012. Μάλιστα ο ίδιος έγραψε για το γάμο του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook "Δεν σχεδίαζα να παντρευτώ, απλά συνάντησα τη γυναίκα της ζωής μου. Γιατί να περίμενα; Ήθελα να κάνω παντρευτώ, να γίνουμε οικογένεια, πολύ παράξενο και όμορφο συναίσθημα. Μοιράζεσαι την ίδια ζωή με την αγαπημένη σου"

Δείτε video από τον γάμο:




Οι πρωταγωνιστικοί του ρόλοι και ο έρωτας με την συμπρωταγωνίστριά του Tuba

Στην Ελλάδα είναι γνωστός από το ρόλο του Αχμέτ (Ahmet) στο τούρκικο σίριαλ Hatirla sevgili - Απαγορευμένη Αγάπη, όπου πρωταγωνιστεί με την Μπερέν Σαάτ (η γνωστή μας Φατμαγκιούλ). Πολύ σύντομα - και συγκεκριμένα μέσα Ιουλίου - αναμένεται να κλέψει καρδιές στο νέο σίριαλ του Mega "Ωραία μου Κυρία" (Gönülçelen). Συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά είναι η πανέμορφη ηθοποιός  Τuba Büyüküstün (γνωστή από το ρόλο της Asi). Μάλιστα, στα γυρίσματα του σίριαλ γεννήθηκε πραγματικός έρωτας μεταξύ των πρωταγωνιστών.




Ταυτότητα:

Ηλικία: 40 χρονών
Ζώδιο: Παρθένος
Οικογενειακή κατάσταση: Παντρεμένος
Ύψος: 6' (1.83 m)


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.