Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ελένη Βαΐτσου: Μάθε τα πάντα για την Μελίνα Αγγελιδάκη από τη σειρά Μπρούσκο!

Ελένη Βαΐτσου (Γνωστή από το ρόλο της Μελίνας Αγγελιδάκη στη σειρά "Μπρούσκο")


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάτω Τιθορέα της Φθιώτιδας. Από μικρή ήθελε να εγκαταλείψει την ιδιαίτερη πατρίδα της για να έρθει στην Αθήνα, χωρίς όμως να είναι παιδικό της όνειρο ο χώρος της υποκριτικής. Η Ελένη Βαΐτσου είναι το κεντρικό πρόσωπο στην νέα σειρά του ΑΝΤ1, Μπρούσκο.


Όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει πυρηνικός φυσικός και έπειτα δικηγόρος. Τελικά σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Αθηνών. Μόλις δούλεψε λίγο πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της, κατάλαβε ότι είναι κάτι που δεν της ταιριάζει και δεν την γεμίζει ως προσωπικότητα.

Η υποκριτική ήρθε στη ζωή της, όπως όλα τα ωραία πράγματα, τυχαία. Πήγε να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές, έπειτα από μία θεατρική παράσταση που παρακολούθησε και τους ανέφερε ότι της αρέσει το θέατρο. Της πρότειναν, λοιπόν, να ασχοληθεί ερασιτεχνικά. Στο πρώτο έτος των σπουδών της συμμετείχε ο παράλληλα σε παραστάσεις που ανέβαιναν σε διάφορα θέατρα.

Ο άνθρωπος που της πρότεινε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο της υποκριτικής ήταν ο σκηνοθέτης Νίκος Χανιωτάκης. Στην αρχή της φάνηκε αστείο. Μόλις όμως πήρε το πτυχίο και απογοητεύτηκε από τη δουλειά που είχε επιλέξει, πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός. Το οικογενειακό της περιβάλλον, σε αντίθεση με ό,τι έχουμε συνηθίσει, την στήριξε.

«Την πρώτη μου επαγγελματική ευκαιρία μού την έδωσε ο Θέμης Μουμουλίδης. Πέρασα από οντισιόν για το θεατρικό Μαουτχάουζεν και με πήρε», δήλωσε στο Πρώτο Θέμα η 27χρονη ηθοποιός. Ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει πώς έγινε η πρόταση για να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Μπρούσκο: «Η πρόταση μου ήρθε ουρανοκατέβατα! Μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι με είδαν σε ένα βίντεο κάστινγκ, έκανα ραντεβού με τον Ανδρέα Γεωργίου και έκλεισα. Νιώθω διπλά τυχερή γιατί δεν το κυνήγησα».

Όσο αφορά τη σχέση της με τους συμπρωταγωνιστές της, δήλωσε ότι από την αρχή έδεσαν σαν ομάδα και την έχουν βοηθήσει πολύ, αφού δεν είχε εμπειρία από τηλεοπτικές παραγωγές. «Έχω πολλές σκηνές με τον Αποστόλη Τότσικα και Ανδρέα Γεωργίου, οι οποίοι με βοήθησαν πολύ. Πολύ καλές συμβουλές μού έδωσε επίσης και η Εβελίνα Παπούλια».

Η Ελένη Βαΐτσου αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο της ελάττωμα είναι ότι είναι καμιά φορά απότομη και απόλυτη. Ενώ δηλώνει αθεράπευτα ρεαλίστρια και ζει το σήμερα, χωρίς να κάνει όνειρα. Στους άντρες την γοητεύει η ευγένεια και η έντονη προσωπικότητα, ενώ για να κάνει σχέση πρέπει να γνωρίσει πολύ καλά τον άλλο. Αυτή την περίοδο, βέβαια, δίνει προτεραιότητα στην καριέρα της.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:




 Πηγή: Περιοδικό People

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.